dijous, 13 d’agost de 2015

Cinc espectacles de la pròxima edició del Temporada Altapublicat per
4 agost de 2015
foto : Una escena de 'Bèsties', de la companyia Baro d'Evel / A. Bramao

El festival ha fet públic un avançament de la programació de la seva 24a edició, que inclourà més de 100 espectacles i en els quals les produccions pròpies tindran un pes destacat

La programació de la pròxima edició de festival Temporada Alta, la 24a, inclourà més de 100 espectacles i les produccions pròpies tindran un pes destacat, en 17 muntatges del total de la programació. El festival ha fet un avançament de la programació aquest dimarts:

1.'Bèsties', de la companyia Baro d'Evel: El festival estrenarà a l'Estat el nou espectacle de Blai Mateu i Camille Decourtye. L'afany renovador que té el seu circ han aquesta companyia arreu d'Europa i amb 'Bèsties' tornen a explorar la relació de l'home i l'animal en el context del circ amb l'objectiu de dignificar-la.

2.'Please continue Hamlet', de Roger Bernat: L'artista proposa a jutges, advocats, fiscals, un forense i un psicòleg que se sumin a la posada en escena de l'obra, que situa en un suburbi i durant un casament. Serà una estrena a Catalunya. A més, l'artista estrenarà una nova producció durant el festival i un altre a la Fundació Antoni Tàpies al desembre.

3.'Hedda, filla del seu pare', d'Aleix Aguilà: Pau Miró dirigirà l'obra d'aquest jove dramaturg, que a partir del clàssic d'Ibsen qüestiona el paper de la dona en la societat actual.

4.'Patetisme il·lustrat, 10 maneres de començar un espectacle', de Carles Santos: Una coproducció amb el TNC on Carles Santos torna a l'obsessió que té amb el piano. L'espectacle arrenca amb la destrucció d'un d'aquests instruments i compta amb la col·laboració del cineasta Pere Portabella.

5.'La clau de girar el taller', d'Adrià Puntí: El músic presentarà el seu nou disc en primícia durant el festival.


La pròxima edició del festival es desenvoluparà en set localitats de les comarques gironines, tres més que l'any passat, entre les quals hi ha, com a novetat, Torroella de Montgrí i Palafrugell. Tot el gruix de la programació és farà públic el 31 d'agost.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: