06 d’agost 2015

La Sala Hiroshima ens avança la seva segona temporada



publicat per

El 25 de setembre la Sala Hiroshima comença la seva segona temporada, mantenint la línia artística que va definir en la primera: apostar pels artistes emergents i les companyies independents que investiguen amb els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l'escena, amb una forta presència d'artistes internacionals.

La segona temporada d'Hiroshima oferirà alguns dels plats forts de la temporada, amb estrenes internacionals i nacionals d'artistes claus de l'escena contemporània com ara Albert Quesada, Pablo Esbert, Poliana Lima, Los Corderos, A tres Bandes... Començarà amb l'espectacle internacional I guess if the stage exploded... de l'artista anglesa Sylvia Rimat, que es podrà veure el 25 i 26 de setembre. És una proposta estètica sobre la memòria i la representació, totalment híbrida entre el teatre i la performance.

Al llarg del mes d'octubre, Hiroshima programarà dansa, teatre, música i performance de la mà de la companyia K. Danse amb l'espectacle de dansa i tecnologia Monster; l'artista Cris Blanco amb la proposta de teatre-cinema en directe El Agitador Vortex; Miquel Barcelona i Laura Vilar (NunArt) amb El Banquet; l'artista japonesa Yuko Kawamoto amb la peça de nou butoh Forest Where Stardust PIKAru; Roberto Romei i J. Carlos Lérida amb la proposta de flamenco i electrònica El aprendizaje; Maria Arnal i Marcel Bagés amb el concert/peformance Codi obert; Amaranta Velarde amb la proposta de dansa i DJ set Mix-en-scene; i Tania Arias Winogradow amb la dansa/performance Bailarina de fondo en concierto.

Hiroshima enceta també col•laboracions de programació amb Espai Erre (cicle Fenòmens) i La Poderosa (cicle Retro/2026) que continuaran al llarg del 2015-2016, en paral•lel a la presència de companyies internacionals i noms propis de l'escena contemporània. A més, la pròpia sala crea el cicle Una altra dansa, que aborda noves visions de danses tradicionals, i deixa espai per a noves propostes, especialment musicals, que sota el nom de Out of Context, s'incorporen un cop tancada la programació oficial.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

SALA HIROSHIMA
c/ Vila i Vilà 61-67
Barcelona
T 628 344 592
T 933 155 458

Horaris i venda d'entrades

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...