29 d’agost 2015

La fuerza del destino (2 funcions) avui al Teatre Auditori de Granollers



Un espectacle creat pels artistes dels musicals de Nacho Cano amb una posada en escena que recorre les cançons de Mecano utilitzant un viatge en metro com a fil conductor, un espai urbà que simbolitzarà la ‘movida madrileña’ dels anys 80. Amb música en directe i estils tan diversos com el pop, el rock, la salsa, el jazz, el soul o el flamenc, La fuerza del destino és l’espectacle revelació de la temporada.

La fuerza del destino és un espectacle dirigit per Hansel Cereza, cofundador de La Fura dels Baus, que ha treballat en projectes com Love de Cirque du Soleil, Ángeles Caídos del Ballet Nacional o A, un musical de Nacho Cano. Amb artistes dels musicals de Nacho Cano, l’espectacle recorre les cançons de Mecano utilitzant, com a fil conductor, un viatge en metro, símbol de la ‘movida madrileña’.

La direcció artística va a càrrec de Pedro Casas i Mapi Molina, llicenciats en la RESAD de Madrid i, aquesta última, actriu i cantant dels dos musicals de Nacho Cano. Un espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb música totalment en directe. Estils com el pop, el rock, la salsa, el jazz, el soul o el flamenc es barregen de la mà de cinc grans músics dirigits per Alexander Pantchenko, que també va treballar en l’últim musical de Nacho Cano.

El cos de ball el formen vuit ballarins amb grans trajectòries en els millors musicals dels últims anys i amb dos dels millors especialistes en salsa acrobàtica del nostre país. Les coreografies, a més, han estat creades per Alberto Escobar, ballarí i coreògraf amb una extensa formació, que ha participat en les millors produccions des del seu pas per Hoy no me puedo levantar.

El 2012 l’espectacle va ser seleccionat per girar en la Red de Teatros, de la comunitat de Madrid. Des d’aleshores, ha recorregut més de 50 escenaris de la geografia espanyola, i ha obtingut un gran èxit de públic i crítiques. 

FITXA ARTÍSTICA
Música: Nacho Cano, Jose María Cano
Direcció artística: Pedro Casas, Mapi Molina
Direcció escènica:Hansel Cereza
Direcció musical: Alexander Pantchenko
Coreografies: Alberto Escobar
Músics:
Bateria: Goiko Martinez
Baix: Pepe Curioni
Guitarra:Ricardo Palacín
Trompetes i percussió: Iván Del Castillo
Teclats: Isabel Noa
Ballarins:
Alberto Escobar
Irán Alegría
Joel García
Josete Rivas
Fabricio Viera
Edu Morlans
Elisa Díaz
Tamara Moyo
Diana Yuliet
Raquel Caurín
Yolanda Torosio
Cantants:
Edu Morlans
Ángel Muñíz
Mapi Molina
Cintia Rosado
DURACIÓ DE L'ESPECTACLE
2 hores i 20 minuts (entreacte de 10 minuts)

+ info
http://www.teatreauditoridegranollers.cat
Teatre Auditori de Granollers
Torras i Bages, 50
08401, Granollers
Telèfon: 93 840 51 21

Preu ZONA A: 25,00 €Preu ZONA B: 25,00 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...