21 d’agost 2015

La comèdia protagonitza la nova temporada teatral de Sant Boi



publicat per
13 agost de 2015

La programació per a la temporada que ve d''Arts escèniques i música' inclou èxits com 'Tortugues', 'Cremats' i 'T'estimo, però no tant'

Arriba una nova temporada d'‘Arts escèniques i música’ a Sant Boi que omplirà la cartellera teatral fins a finals d'any amb espectacles de qualitat, actors reconeguts i amb la comèdia com a gran protagonista.
En la nova programació hi destaca ‘Tortugues’, l'últim èxit de la Sala Flyhard barcelonina, un espai de referència del teatre independent que, amb aquesta obra, segueix apostant pel teatre jove.
L'autora i directora, Clàudia Cedó, explica a ritme de comèdia les relacions de parella barrejant-les amb una teoria científica curiosa que permetria alentir processos vitals, viure més anys i potser millorar dinàmiques.
‘T’estimo, però no tant’ és una 'sitcom' amb una certa tensió eròtica i una trama amb dos amics vivint junts, una exdona i una veïna, que el director de Sant Boi Miquel Murga ha sabut mantenir en cartell durant molt de temps.
La temporada arrencarà amb ‘Cremats’, que permetrà al públic conèixer en directe el treball actoral de Guillermo Toledo, membre de la companyia madrilenya Animalario que, amb Alberto Sanjuan, s'ha descrit com un home de teatre punyent i reivindicatiu.
Participació local i programació familiar
La nova programació també compta amb el musical 'Somriures i llàgrimes’ amb l'adaptació de la Cia. M & M, amb 25 cantants, actors i música en directe i un petit cameo de la Coral Pedres Blanques, que interpretarà un dels temes.
Per a aquesta temporada també hi ha prevista l'oferta de programació familiar amb 'L'endrapasomnis', una història màgica per explicar els malsons amb música en directe i ‘Bombolles de paper', un espectacle multidisciplinari, amb dansa, música en directe i multimèdia que va guanyar el premi al Millor Espectacle Familiar de la Fira de Teatre de Castella-Lleó 2014.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...