dijous, 22 de setembre de 2016

Per la Mercè no et quedis a casa, vine al teatre! Els millors preus per "La rebel·lia possible" i "El cafè de la Granota

PROMOCIÓ LA MERCÈ: 12€

VÀLIDA PER DIVENDRES 23, DISSABTE 24 i DIUMENGE 25 DE SETEMBRE
 
Un dia, el nostre home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d'uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l'empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos i apel·lacions li roben temps i diners. La seva dona entén el gest, però no una causa tan insignificant. Tan sols troba consol en una companya de treball que veu en ell un quixot contemporani, pacient i determinat. Ella el presenta a diverses persones com un exemple a seguir i sense voler-ho, es veu obligat a assumir la responsabilitat de liderar les accions reivindicatives d'aquest grup format espontàniament. A partir d'aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible.
Aprofita la PROMOCIÓ per la Mercè i aconsegueix entrades a 12€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ MERCÈ.
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES


PROMOCIÓ LA MERCÈ: 10€

VÀLIDA PER DIVENDRES 23, DISSABTE 24 i DIUMENGE 25 DE SETEMBRE
 
Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inundin els carrers.
L’Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l’Adelaida, que està força encesa, i les forces de l’ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar a través de records, fotografies, anècdotes, objectes... diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota. Poc després, hauran d’abandonar per sempre el seu cafè, que serà enrunat per les màquines i colgat sota les aigües.
Aprofita la PROMOCIÓ per la Mercè i aconsegueix entrades a 10€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir l'ENTRADA PROMOCIÓ MERCÈ.
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb el hashtag#rebelliapossible i #cafedelagranota
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596
Si no vols rebre més informació fes click aquí | Modificar subscriptció

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: