30 de setembre 2016

El rey



Alberto San Juan dirigeix aquest espectacle de ficció protagonitzat per Luís Bermejo, Guillermo Toledo i el mateix San Juan.
Quin paper ha jugat la monarquia a l'Estat espanyol en els últims quaranta anys? Per acomplir quines finalitats? Quins són els objectius de la monarquia espanyola de cara a les pròximes dècades?

El rey és una ficció amb un personatge central que s'anomena Joan Carles I. Un home que, a l'epíleg de la seva vida, cau del cim al soterrani. Si més no, simbòlicament. Un home que, segons sembla, ja no serveix. Tot i que va fer molt de servei. Però, en què? A qui? Ficció també contra la ignorància. Amb la convicció que només qui coneix la pròpia realitat la pot canviar.

Intèrprets: Luis Bermejo, Alberto San Juan i Guillermo Toledo
Escenografia: Teatro del Barrio amb la col·laboració de Beatriz San Juan
Il·luminació: Andrés Lima i Raúl Baena
Assessorament històric: Noelia Adánez (Contratiempo)
Ajudants de direcció i de producció: Pablo Esguevillas i Marta Ribeiro
Producció executiva: Paloma Domínguez Liñán
Producció: Teatro del Barrio

El rey és un projecte de Teatro del Barrio, grup que neix amb una voluntat obertament política: participar en el moviment ciutadà. Aquest teatre va néixer de la fam de realitat entesa com a susceptible de ser transformada. I aquesta és la voluntat de Teatro del Barrio: analitzen el seu entorn, el que no els agrada i el motiu pel qual volen canviar-ho. El teatre entès com un mitjà des d’on fer política; una assemblea permanent des d’on mirar el món.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
El rey
Divendres 30 de setembre de 2016
21 h
Teatre Monumental
21 euros platea / 17 euros amfiteatre
Venda d'entrades

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...