25 de setembre 2016

Torna la sarsuela al TNCamb 4 úniques funcions!

La primera sarsuela
en llengua catalana

Sala Gran 29/09/16 — 02/10/16
L'Aplec del Remei
Josep Anselm Clavé
#laplecdelremei
Més informació

Amb motiu de la celebració dels vint anys del Teatre Nacional de Catalunya i elsquinze anys de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), la directora polonesa Wanda Pitrowska torna a pujar a l’escenari de la Sala Gran per reinterpretar amb la seva batuta imprevisible la primera sarsuela en llengua catalana que es conserva, desenterrada dels arxius per a l’ocasió.

Descompte del 15% amb el codi promocional TNCAPLEC
Compra aquí
 
 
Aquest missatge pot contenir contingut publicitari. D'acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal, els comuniquem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en els sistemes d'informació propietat del TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, SA. Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, poden adreçar-se en qualsevol moment a l’entitat al domicili situat a la plaça de les Arts, núm. 1, 08013 de Barcelona o escriure a l’adreça dadespersonals@tnc.cat.
Si no desitja rebre en el futur noves comunicacions del TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA, SA, es pot donar de BAIXAaqui.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...