17 de setembre 2016

La banda sonora del Centenari



La Sala Cabanyes repassa la producció musical feta al llarg dels seus 100 anys, aquest dissabte a les 20 h al Pati del Cafè Nou

La Sala Cabanyes està de celebració. Aquest 2016 commemora el centenari de la sala de teatre i la primera representació de “Els Pastorets”. Aquest any, a més, la Sala Cabanyes també ha rebut la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat de Catalunya, reconeixement que ha rebut tot el suport de les institucions mataronines i entitats de la ciutat.

El concert es farà dissabte dia 17 a les vuit del vespre al Pati del Cafè Nou.

Per tots aquests motius és, per tant, un any especial, i això ha empès la Sala a organitzar el què n’han anomenat “El Concert del Centenari”. Aquest concert, que tindrà lloc aquest dissabte dia 17 de setembre, pretén ser un “agraïment” i “un regal a la ciutat” pel “suport constant a través de la seva història i l’acollida que any rere any han tingut els espectacles que es preparen”, segons asseguren en un comunicat enviat als mitjans de comunicació. Aquesta fidelitat del públic, diuen, ha fet que els ajudi a seguir pensant en les pròximes temporades i espectacles per a programar.

Made in Sala Cabanyes
Amb la direcció de Joan Peran i la direcció musical de Genís Mayola, el Concert del Centenari pretén repassar la gran producció musical feta i representada a la Sala Cabanyes al llarg de tots aquests anys. És per això que s’interpretaran temes com “Mamma Mia!”, “Oh, happy day”, “Si arribés a ser ric” de l’espectacle “Un violinista a la teulada”, “Heigh, ho!” de “Blancaneus i els set nanets” o “Tot és possible” de “La Ventafocs”, entre moltes altres.

D'aquesta manera el gran al·licient del concert és que el públic de la Sala, que és fidel, pugui identificar cançons d'alguna de les obres de més èxit dels darrers anys. Un concert de gala de la música de les obres teatrals.

Publicat per
16 de setembre de 2016
Marta Gómez // Foto: cedida
Enllaç


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...