diumenge, 25 de setembre de 2016

El clàssic de Shakespeare 'Othelo' reviu a la VillarroelLa companyia Gabriel Chamé Buendía torna després de l'èxit de la temporada passada

El clàssic de sempre però des d'una perspectiva fresca, sorprenent i carregada de sorpreses. És el que ens proposa la companyia Gabriel Chamé Buendía en la nova versió del clàssic de Shakespeare Othelo. Oblidem-nos de les convencions. El que veurem a escena és una combinació del treball de quatre actors que barregen diferents especialitats teatrals: des del teatre físic fins al clown, passant pel burlesc i tocs d'humor irreverent. Els personatges clàssics d'Othelo, Desdèmona i Iago, es reinterpreten mitjançant un joc físic on també té un paper important el vers de l'autor anglès.

Oblidem també el realisme, o una posada en escena naturalista, aquí el joc, la llibertat creativa i el dinamisme conquereixen cada minut de la funció. Però tranquils també els àvids lectors de la peça original, aquí trobarem una fidelitat al text original de Shakespeare, a la història de passió, gelosia i engany que porta al tràgic desenllaç entre els protagonistes. La poesia i la tensió dramàtica queda ben clara mentre el joc escènic revela també el vessant més irònic de la peça. Un muntatge, en definitiva, per gaudir amb els cinc sentits, des del respecte pel clàssic i amb un somriure a la boca.

Data d'inici:
13/09/2016
Data de finalització:
16/10/2016

On es fa
Villarroel Teatre
Villarroel, 87
934511234

Horari
dimarts, dimecres i dijous
a les 20:30 h     
Entrada general de: 20 a 24 e
(+ despeses de gestió)
Divendres
a les 21:00 h
dissabtes
a les 21:30 h
diumenges
a les 18:30 h

Direcció i Adaptació: Gabriel Chamé Buendía
Basat en el text de: William Shakespeare
Intèrprets: Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck i Martín López

Publicat per
enllaç

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: