dimecres, 21 de setembre de 2016

III Concurs de microrelats de la Biblioteca Antoni ComasLa Biblioteca Antoni Comas de Mataró posa en marxa el III concurs de microrelats. Aquest pretén fomentar, mitjançant una proposta de creació literària, els valors, els espais, les activitats i els serveis que tenen lloc a la Biblioteca Antoni Comas.

Els microrelats han de ser originals i inèdits i han de recrear situacions on la biblioteca mataronina sigui un element imprescindible per a la trama, ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions, o bé perquè la trama es desenvolupa en els espais de la biblioteca.

La proposta per l’actual edició és la NOTÍCIA PERIODÍSTICA (un titular i un breu contingut de la notícia). En cap cas poden excedir els 500 caràcters (inclosos el titular i els espais en blanc).

La participació és oberta a totes les persones físiques.

Els membres del jurat tenen en compte l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge en les creacions. Els microrelats s’han d'enviar a partir del dia 16 de setembre i fins el 18 de novembre del 2016, per correu electrònic a l’adreça b.mataro.ac@diba.cat o bé personalment a la biblioteca Antoni Comas. En ambdós casos és indispensable fer constar el nom i el número de carnet  de la persona autora (potser el carnet de qualsevol biblioteca pública). Només es pot presentar un microrelat per persona.

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà al febrer de 2017 amb motiu del quart aniversari de la biblioteca, juntament amb una il·lustració realitzada sobre el microrelat guanyador per un il·lustrador, fotògraf o dissenyador gràfic.

Consulteu les bases del concurs a la biblioteca i als seus canals habituals de comunicació virtual.

Biblioteca Antoni Comas
C. de Prat de la Riba, 110 / 08301 Mataró
Telèfon: 937 022 813
Facebook: Biblioteques de Mataró
Twitter: @bibliosmataro
Pinterest: Bibliosmataro

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: