09 de setembre 2016

Reserva les teves invitacions per la Gala de presentació de la Temporada 16-17!

Reserva les teves invitacions per venir a la Gala de presentació de la Temporada 2016 - 2017 d'Escena GrAn

No et perdis aquesta Gala on tenim l'honor de rebre el Mag Lari com a mestre de cerimònies! Un espectacle ple de sorpreses i petits tastets del què trobareu en aquesta nova programació d'Escena GrAn! 

Feu click a la invitació de sota i reserveu les vostres entrades gratuïtes! Veureu el mapa del teatre i podreu escollir les vostres localitats. Només és una reserva, haureu de venir el mateix dia de la Gala a recollir-les a les taquilles entre les 17 i les 20:30h. És MOLT IMPORTANT que vingueu en aquest horari perquè totes les entrades que no es recullin, es donaran a altres persones que s'hagin quedat sense. Sobretot, si heu reservat i no podeu venir, escriviu-nos a taquilles@teatreauditori.granollers.cat per poder-les alliberar.
Quan s'hagin exhaurit les entrades de la Sala Gran, obrirem la Sala Petita perquè quants més de vosaltres pogueu gaudir en directe de la Gala, molt millor!

RECORDA QUE NOMÉS ES PODEN RESERVAR UN MÀXIM DE 2 INVITACIONS PER PERSONA!


Escena grAn
c/ Torres i Bages, 50. 08401 Granollers - Telèfon 93 840 51 21 -bustia@teatreauditori.granollers.cat -
www.teatreauditoridegranollers.cat/escenagran

Les vostres dades de contacte estan incorporades en un Fitxer del qual és responsable Granollers Escena S.L, amb la finalitat de relacionar-nos amb vosaltres i fer-vos arribar informació sobre la programació, activitats culturals i altres informacions del Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent i el Centre Cultural de Granollers, i comunicar-vos qualsevol canvi o incidència en la programació de les entrades que haveu adquirit. Les vostres dades també seran cedides, d’acord amb els terminis legals, al Teatre de Ponent perquè us pugui enviar informació sobre la seva programació i altres activitats culturals, si no us oposeu a aquest tractament enviant un missatge al correu electrònic: taquilles@teatreauditoridegranollers.cat amb la frase NO CESSIÓ DE DADES a la capçalera del missatge. En cap altre cas les vostres dades seran cedides a altres persones físiques o jurídiques sense el vostre consentiment, a excepció que una llei ho prevegi preceptivament. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999 teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, oposar-vos a tractaments i en el seu cas, revocar el vostre consentiment, escrivint a la nostra adreça postal: Torres i Bages, 50 – 08401 Granollers. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...