20 de setembre 2016

La nova temporada dels Pastorets es posa en marxa sense càsting infantil



S'obre una nova etapa amb Teatre Espai fent-se càrrec de la direcció artística

Els Pastorets del Vendrell enceten una nova temporada.

Els Pastorets del Vendrell enceten aquesta setmana la nova temporada, després de l'èxit de l'anterior, en la qual es van complir els 50 anys d'actuacions ininterrompudes. Aquesta temporada significa l'inici d'una nova etapa, amb un nou equip de direcció format per Anna Palacín, Sílvia Basseda i Marina Vilardell, integrants de Teatre Espai. Per això s'anuncien diversos canvis a l'obra principal, que està ja gairebé enllestida. Els canvis també es notaran als Pastorets Infantils, que comença la seva activitat aquest diumenge.

A diferència del que s'ha fet els últims anys, aquesta vegada no hi haurà un càsting per escollir qui pren part a l'obra infantil. En el seu lloc es faran dinàmiques teatrals, una mena de càsting però sense haver d’estudiar cap paper. Des de la nova direcció remarquen que és molt important assistir-hi per a saber amb qui poden comptar, i també perquè el nou equip artístic pugui valorar l’esforç i el treball dels joves. Per això s'ha citat a tots els nens i nenes fins a 14 anys aquest diumenge 25 de setembre a les onze del matí a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca.

El dia abans també començarà l'activitat dels grans amb una reunió al mateix lloc a la set de la tarda. El nou equip artístic vol conèixer a totes aquelles persones que volen sortir als Pastorets del Vendrell, tant els que ja fa anys que ho fan,  com els més novells o les noves possibles incorporacions, tant per a fer d’actor, com d’actriu, de poble o de dimoni.

Publicat per
19 de setembre de 2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...