29 de setembre 2016

Comencem amb la comèdia de l'any: "You Say Tomato"

Teatre de l'Aurora
Butlletí 311dimecres, 28.09.16  facebook  twitter  youtube
-
 
COMÈDIA
Sala Trono
presenta 'You Say Tomato'
30 SET / 1/2 OCT
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
YOU SAY TOMATO
SALA TRONO
Un duet musical, i també parella, s'enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. You Say Tomato és una magnífica comèdia intensa i humana que ha estat aplaudida per crítica i públic, obtenint el Premi Serra d'Or 2016 al millor text teatral i convertint-se en un dels èxits de la temporada. Escrita per Joan Yago i dirigida per Joan Maria Segura, compta amb la brillant interpretació d'Anna Moliner i Joan Negrié.En Santi, fill renegat d'una llarga nissaga d'orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d'amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l'escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, en la festa major d'un poble, mentre esperen que les portes s'obrin i el local s'ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d'amor i quina de les dues coses està destruint a l'altra.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Notícies I Encetem la nova Programació Setembre/Desembre 2016!
La nova Programació
Setembre/Desembre 2016
Diversitat, qualitat i novetats. Aquests són els principals trets de la nova temporada que encetem aquest cap de setmana al Teatre de l'Aurora, una temporada durant la qual celebrarem el nostre vintè aniversari. Dins la Programació Setembre/Desembre 2016 podreu veure, fins a principis de gener, 16 propostes de gran qualitat, de diversos gèneres i per a tots els públics. Un ampli ventall de propostes que van des de la comèdia fins al teatre d'objectes, passant per la dansa, la música, el teatre de text, el familiar, els contes per a adults o el musical.
La programació inclou propostes plenament consolidades, com són el festival internacional El Més Petit de Tots, el cicle de concerts organitzats amb Joventuts Musicals d'Igualada, un espectacle de dansa i un de teatre d'objectes de la mà delCircuito de la Red de Teatros Alternativos o el Cicle Km.0que ens permetrà veure els espectacles de teatre familiar creats per les companyies professionals anoienques. La gran novetat de la Programació Setembre/Desembre 2016 és l'estrena del nou Cicle Les Golfes, amb tres propostes de molt petit format que podreu gaudir a l'acollidora Sala Les Golfes del teatre. Una programació dissenyada per laComissió de Programació, creada ara fa tres anys amb la voluntat d'implicar els espectadors en la tria dels espectacles programats i en el desenvolupament d'aquest projecte cultural col·lectiu i participatiu que és el Teatre de l'Aurora.
 
Més informació
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I Nous abonaments: 4 espectacles per 40€
Abonament 4 espectacles per 40€
Al Teatre de l'Aurora renovem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic.
T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€(33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Setembre/Desembre 2016.
Els abonaments es poden adquirir fins el 28 d'octubre trucant al telèfon 93 805 00 75..
 
Més informació
-
Notícies I Exposició #TotsSomLaCultural, al vestíbul
Exposició #TotsSomLaCultural
Al vestíbul del teatre podeu visitar, fins al mes de desembre, l'exposició #TotsSomLaCultural, una col·lecció de totes les portades de l'agenda alternativa d'Igualada durant el seu recorregut de 5 anys. Un munt de protagonistes d'Igualada i rodalies que han posat cara a laCultural de forma desinteressada, aconseguint que la publicació s'hagi fet un lloc com a eina de promoció i difusió dels esdeveniments culturals que es programen a la ciutat i comarca.
Al seu capdavant, Xavi Méndez (Igualada, 1973), dissenyador gràfic de professió, viatger i somiador de vocació. Va estudiar l'ofici a l'escola IDEP de Barcelona i el continua aprenent a 'Amorfa, creativa gràfica', el seu petit estudi de disseny gràfic.
-
Notícies I Donem la benvinguda de nou als Establiments Amics!
Establiments Amics del Teatre de
l'Aurora
Des del Teatre de l'Aurora hem impulsat per segon any la campanya d'Establiments Amics. Un total de 27 comerços i establiments locals i de la comarca donen suport econòmic al nostre projecte a través d'aquesta fórmula. Des d'aquest setembre, aquests són els Establiments Amics del Teatre de l'Aurora, moltes gràcies a tots:
1915 Original
Antoni Graells - Fusteria i mobles
Atena 2000
BitØk
Cal Perico - Merceria Vidal
Copisteria Rambles
Drac Puff
El Cafè de l'Ateneu
Fer Frans
i-enginy
InterSport Pedraforca
Kan Bakus
La Botigueta
L'Estanc de la Rambla
Llegim? Llibreria
Llibreria Aqualata
Llibreria Cal Rabell
Marcel Claramunt
Òptica Rodrigo
Roig Fotògraf's
Snow Fun
Star Foc Anoia
Styl's Comercial
Supermercats Supermas
Taxis Igualada
Unigrafic
Xurreria Duna
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...