26 d’agost 2007

Ballesteros ratifica que el Teatre Tarragona s'obrirà en setze mesos



22 d'agost del 2007

C.F.. Tarragona
+ Recreació virtual del nou Teatre Tarragona, a la rambla Nova.


Foto: EL PUNT
El projecte de construcció del Teatre Tarragona s'haurà de modificar i es preveu un encariment de l'obra. Així ho va reiterar ahir l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una entrevista a l'espai El Matí de Tarragona Ràdio. El batlle va afegir que la nova proposta estarà enllestida al setembre i serà aleshores quan s'hauran d'actualitzar els costos. Ballesteros també va detallar que les restes arqueològiques localitzades en aquest solar i la situació dels edificis del costat obliguen a reformar el projecte inicial. Amb tot, va ratificar que l'equipament podrà funcionar en el termini d'un any i quatre mesos.
D'altra banda, l'alcalde va anunciar que la necròpolis paleocristiana s'obrirà al públic de forma provisional durant l'any jubilar, el 2008. Ballesteros va recordar que a la zona s'hi troba la basílica de Sant Fructuós, a qui es dedica aquesta celebració religioses. A més, l'alcalde s'entrevistarà amb el conseller de Cultura per demanar l'inici «immediat» de les obres de recuperació del teatre romà.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...