22 de setembre 2011

La 14ª Fira Mediterrània de Manresa envolta de practicitat les Jornades Professionals 2011



La Fundació Fira Mediterrània de Manresa presenta les Jornades Professionals sobre “La cultura i el nou cicle econòmic”, que tractaran una quinzena de bones pràctiques en diferents programes d’espectacles i equipaments culturals. Davant del cicle econòmic en què som immersos, aquest seminari potencia noves idees que ajudin a superar-lo.

Coneixerem experiències que contribueixen a la reflexió, però sobretot a la millora del treball en el dia a dia. Ens endinsarem en formats innovadors i en fórmules per aprimar estructures de gestió. Sabrem quins beneficis han trobat alguns professionals en l’ús de les eines comunicatives del segle XXI, visualitzarem importants instruments de gestió com els estudis d’impacte econòmic, i descobrirem les tendències actuals de venda d’entrades i productes culturals.

Les jornades tindran lloc els dos primers dies de la Fira, dijous 3 i divendres 4 de novembre, fins al migdia.

Les inscripcions són gratuïtes, ja són obertes, i es poden realitzar a través de l’email jornades@firamediterrania.cat. Compten amb la col•laboració de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona i Tarragona, així com amb la de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

Més informació: www.firamediterrania.cat

www.myspace.com/firamediterraniamanresa
www.facebook.com/firamediterraniamanresa

publicat per
www.firamediterrania.cat
9 de setembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...