29 de setembre 2011

El SAT! enceta temporada

Dansa i teatre per tota la família

Aquest cap de setmana torna el SAT! amb reforç a les seves 3 línies de programació permanent: una equilibrada i diversificada programació familiar, propostes per a adults amb reposicions, humor i poesia; i dansa contemporània en forma de festival o de proposta de dansa integrada. Els dies 17 i 18 de setembre, l’espectacle 'This is / On the wall' de la companyia irlandesa de dansa integrada Croi Glan Integrated Dance Company, donarà el tret de sortida a una nova temporada del SAT! Teatre de Barcelona. No és casualitat que un espectacle de dansa, disciplina greument amenaçada per la crisi, sigui l’encarregat d’alçar el teló d’aquesta sala municipal de Barcelona que, després de nou temporades, s’ha convertit en un dels espais amb programació de dansa més importants de la ciutat.

A partir del 6 d’octubre, tots els dijous el SAT! s’omplirà de música i humor de la mà del Duo Floret i el seu 'Pincha pero no mata'

Pel que fa a la programació familiar del SAT!, la línia més forta del teatre, que no deixa de créixer any rere any amb més públic i més fidelització (la temporada passada va créixer un 30%); es destaca una interessant, diversa i equilibrada selecció d’espectacles. Títols d’històries conegudes com 'La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50', 'Aladdí' o 'La princesa i el pèsol' es combinen amb propostes de circ, '1, 2, 3 poma!' de la companyia catalanofrancesa Daraomai, música amb propostes de La Tresca i de teatre musical o fins i tot teatre visual, 'Kri Kra Kro', per oferir entreteniment, pedagogia i diversió a nens de totes les edats.

Quant a la programació per a adults, aquesta comptarà amb la reposició d’espectacles ja estrenats a Barcelona i d’èxit reconegut com el divetit vodevil 'Salvem les balenes... i el meu matrimoni què?', que celebra els 70 anys de professió de l’actriu catalana Carme Contreras; 'La maternitat d’Elna', proposta de la companyia Projecte Galilei basada en l’obra homònima d’Assumpta Montellà que, tot recordant Elisabeth Eidenbenz, protagonista dels fets que s’expliquen i que malauradament va morir el passat mes d’abril, anirà acompanyada per una exposició, conferència i xerrada entorn l’obra; o bé, en el marc de la celebració dels 5 anys de la companyia Alba Sarraute, una reposició dels seus dos espectacles plens de poesia, acrobàcia i cabaret.

A més a més, arribarà 'Habibi / Amado' de la productora aragonesa Producciones Viridiana, on la música, la dansa d’un ballarí giròvag, la poesia sufí i la videoprojecció es barregen per oferir-nos un espectacle multidisciplinari impressionant que va ser finalista als premis Max 2011 com a millor espectacle revelació.

A partir del 6 d’octubre, tots els dijous el SAT! s’omplirà de música i humor de la mà del Duo Floret i el seu 'Pincha pero no mata'. Nits de viatge agradable a través del ritme i la tendra ironia dels argentins Daniel Pellegrinet i Joaquin Daniel.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...