26 de setembre 2011

Els abonaments de la temporada de teatre i dansa del Monumental, a la venda


Es poden adquirir per 52 euros, o 44 per a amfiteatre, i inclouen tres muntatges teatrals i un de dansa

Els abonaments per a la temporada de teatre i dansa del teatre Monumental d’aquesta tardor ja estan a la venda. Es poden adquirir fins al 20 de setembre a les oficines de l’IMAC, tant per a platea (a 52,20 euros) com per a amfiteatre (44,40). La temporada està integrada per quatre espectacles; tres d’ells són de teatre (Pedra de Tartera, Truca un inspector i Dues dones que ballen) i el quart de dansa (La muntanya al teu voltant). Les obres inclouen noms tan destacats com Josep Maria Pou, Anna Lizaran, Josep Maria Benet i Jornet o Cesc Gelabert.

No serà fins al 28 de setembre que es posaran a la venda les entrades individuals per a aquestes obres, així com per als espectacles que formen el Cicle de petit format de Can Gassol. Enguany aquest cicle està integrat pel recital poeticomusical Sensualitats, l’obra de dansa Impuls, i el teatre d’Ara estem d’acord, estem d’acord. Tots aquells que adquireixin l’abonament de la temporada de teatre i dansa rebran com a regal una entrada per a una d’aquestes obres de Can Gassol.

publicat per
www.capgros.com
15 de setembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...