21 de setembre 2011

Quatre actors santcugatencs, al Temporada Alta de Girona

Carles Martínez també és director de l'escola teatral Platea
Els actors santcugatencs Jordi Bosch, Míriam Alamany, Carles Martínez i Marta Angelat actuaran, en diferents muntatges, al festival teatral Temporada Alta de Girona i Salt. Enguany aquesta mostra arriba a la 20a edició, que s'allargarà des de l'últim dia de setembre fins a mitjans de novembre.

'Els Jugadors' de Pau Miró és l'obra en la qual participa Jordi Bosch i explica la història de quatre germans, jugadors de cartes, que s'endinsen en la part fosca de les relacions humanes.

Sota la direcció de Miquel Górriz actuaran Míriam Alamany i Carles Martínez en l'obra 'Molly Sweeney', que narra la vida d'un matrimoni que lluita per buscar solucions a la ceguesa d'ella. Míriam Alamany en dóna més detalls.

MÍRIAM ALAMANY
Un cop la protagonista pot veure s'adona que la realitat no és el que ella imaginava.
Escolta-ho

De la seva banda, la intèrprete i directora Marta Angelat posarà la veu a l'espectacle poètic 'Nadir' de Quim Español, que introdueix l'espectador en una Barcelona nocturna i fantasmagòrica. En paral•lel, la directora valldoreixenca dirigeix 'Cock', una comèdia que
presenta un triangle amorós poc convencional.

PUBLICAT PER
ÀGATA GUINÓ
HTTP://CUGAT.CAT
8 DE SETEMBRE DE 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...