22 de setembre 2011

L’ajuntament no indemnitza al Shakespeare

El primer tinent d’alcalde de Mataró, Joaquim Fernández, va explicar en el darrer ple municipal que el consistori no indemnitzaria els organitzadors del Festival Shaskespeare perquè el contracte entre ambdues parts no estava signat. Cal recordar que el passat mes de juliol, pocs dies abans de la seva inauguració, l’actual govern municipal de CiU a Mataró va decidir suspendre l’edició d’enguany del festival adduint “motius econòmics“.

Malgrat això, la Directora del festival, Montse Vellvehí, ha explicat a Diari Maresme que confia poder resoldre aquesta qüestió en una propera reunió prevista per a la setmana vinent amb l’alcalde de Mataró, Joan Mora (CiU). Vellvehí ha argumentat que, encara que no hi ha un contracte signat, existeixen uns acords preliminars que són la base de la seva signatura. “Els contractes sempre van tard“, ha puntualitzat, tot recordant que, a més, durant aquest temps s’han celebrat les eleccions a la Generalitat i les municipals.

La directora ha explicat també que el programa del festival d’enguany estava ja “tancadíssim“, i que d’un pressupost total de 128.000 euros, l’organització demana com a compensació uns 40.000 euros. D’aquesta quantitat, uns 18.000 euros serien per indemnitzar les companyies afectades per la cancel•lació del festival, i els 22.000 euros restants són factures per despeses reals que corresponen a feines professionals que ja s’havien dut a terme.

publicat per
http://diarimaresme.com
9 de setembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...