18 de novembre 2011

Futbol, bars, mites i llegendes es donen cita a l’escenari de Can Gassol



El cicle de petit format de l'IMAC presenta l'obra 'Ara estem d'acord, estem d'acord'

El cicle de teatre de petit format de Can Gassol rep aquest divendres l’obra Ara estem d’acord, estem d’acord, de la companyia Indi Gest. L’obra, que pren el títol d’un dels versos del Cant del Barça, es va estrenar a la sala Beckett de Barcelona, i arriba a la capital del Maresme de la mà del projecte de la Generalitat Cultura en Gira. Es tracta d’una esbojarrada història en què es mesclen futbol, mites i llegendes, centrada en el peregrinatge d’un home que escapa del bar, l’alcohol i el futbol i surt al “món exterior”. Ara estem d’acord, estem d’acord se situa en uns anys de realització barcelonista, on el futbol ha pres una dimensió impensable. Ho fa amb una posada en escena delicada, un minuciós treball del llenguatge i arranjaments musicals molt originals. L’obra està dirigida per Jordi Oriol, protagonitzada per Jofre Carabén, Isaac Férriz, Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Jordi Santanach, i coproduïda pel Teatre Lliure.

La companyia Indi Gest neix la primavera de l'any 2007 de la necessitat dels seus membres d'agrupar-se per ajudar-se els uns als altres a manifestar plàsticament les seves inquietuds artístiques: es tractava d'unir esforços i competències creatives des de punts de vista diversos. Junts hem volgut construir un nou llenguatge, un nou vocabulari per mostrar una particular visió de la creació escènica i artística, tot valorant l'intercanvi de disciplines (el treball en equip), l'experiment i el risc per sobre del resultat.

Divendres, dia 18. A les 9 de la nit a Can Gassol

publicat per
foto : Raimon Rius
www.capgros.com
18 de novembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...