28 de novembre 2011

Els Premis Butaca deixen els nominats mataronins sense premi



Fins a cinc nominacions tocaven de prop els artistes de la ciutat

Els mataronins marxen amb les mans buides dels Premis Butaca. Cinc nominacions tenien relació amb la ciutat de Mataró. L’espectacle 'Somorrostro', que va representar-se a la Fira Tàrrega el mes de setembre passat, dirigit per la coreògrafa Maria Rovira, optava a la butaca al millor espectacle de dansa. Així mateix, entre els espectacle de petit format, dues presències de la ciutat. D’una banda, 'Cadira', dirigit per Moisès Maicas, i de l’altra ’obra 'In on it', amb Roger Pera de protagonista. En l’apartat d’interpretació, Montse Vellvehí estava nominada per la seva interpretació – com a actriu de repartiment – a l’obra 'Madame Melville', mentre que Boris Ruiz optava al mateix premi en categoria masculina pel seu paper a 'Celebració'.

Finalment, però, tots aquests candidats van marxar a casa amb les mans buides en una jornada en la que 'Coses que dèiem avui' de Julio Manrique guanyava el Butaca al millor espectacle de petit format pel qual estava nominat el 'Cadira' de Maicas i el 'In on it' de Pera. Contra Vellvehí, finalment va ser Victòria Pagès qui es va emportar el Butaca per la interpretació que fa a 'Truca un inspector' i Oriol Guinart pel seu paper a 'Coses que dèiem avui' li va prendre el trofeu a Boris Ruíz. Per la seva banda, el Belmonte de la companyia Gelabert-Azzopardi va passar per davant de Rovira.

publicat per
www.totmataro.cat
23 de novembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...