24 de febrer 2013

Teatre Animal ofereix un assaig obert de l’obra ‘Passar a millor vida




publicat per
22 de febrer de 2013

La cita d'aquest diumenge a Can Gassol forma part del cicle 'Fet a Mataró'
               
Passar a millor vida és la proposta de la companyia Teatre Animal que es podrà veure aquest diumenge a Can Gassol. La companyia està treballant aquet espectacle a Mataró i n’oferirà un assaig obert. ‘Passar a millor vida’ Es presenta com la història d’un pintor i inventor, que recrea el seu món particular i els seus amics inventats i aconsegueix que tots els seus dibuixos prenguin vida. Sap com animar-los, té el tapís que ho aconsegueix però al prendre vida, els personatges tenen la llibertat per decidir. Per tant, tot és imprevisible, tot esdevé únic i del moment. Els personatges que en sorgeixin establiran relacions de les quals en sortiran sentiments contraposats, que serviran per parlar de qüestions transcendentals com la mort, les relacions de poder, l’amistat, la realitat i la ficció. ‘Passar a millor vida’ és un espectacle multidisciplinar, que fusiona arts visuals, multimèdia, escèniques i música, que interactua amb els espectadors i que està pensat per a tots els públics. La música és de Maika Makovski i Sanjosex, dos dels cantautors catalans amb major projecció del moment.

Teatre Animal és una companyia sorgida a partir de la preparació de l’espectacle ‘Passar a millor vida’. Els tres creadors que la conformen creuen en l’art escènic d'interacció, que té la necessitat d'investigar en el trencament de la quarta paret per entendre el teatre com expressió artística fresca i viva. Tots tres es diverteixen amb l'art efímer i Improvització plàstic-escènic. L’assaig obert de ‘Passar a Millor Vida’ es programa dins del cicle ‘Fet a Mataró’ que promou l’Ajuntament.

Diumenge, dia 24. A les 7 de la tarda a Can Gassol

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...