24 de febrer 2013

El Diari d’Anna Frank, a Sala Cabanyes



publicat per
22 de febrer de 2013

A partir de dissabte 23  i fins al 10 de març, a la Sala Cabañes.
                                     
Una adaptació de ‘El Diari d’Anna Frank’ arriba aquest cap de setmana a Sala Cabanyes. Joan Peran s’ha posat al capdavant d’un equip de seixanta persones que faran possible l’espectacle, amb actors coneguts a la ciutat com Genís Mayola, Mireia Lorente, Imma Gironès o Anna Capdaigua. Gràcies a tot el col·lectiu, l’escenari del teatre es converteix en les golfes del refugi, mostrant en tot moment la sensació de claustrofòbia que la protagonista va viure.

Annelies Marie Frank va escriure un diari entre 1942 i 1944 en el qual va relatar la seva història durant la II Guerra Mundial. Esquivant els nazis, Anna Frank i la seva família es refugien a Amsterdam, des d’on la protagonista explica tot el que viu, sent o pensa. Per això parla d’ella, però també d’aquells que l’acompanyen i l’ajudaran, ja que Miep Gies i Victor Kraler seran el seu únic contacte amb l’exterior.

ACTES
Dates estrena:
Dissabte 23 i diumenge 24 de febrer
També dies:
2, 3, 9 i 10 de març
Horari:
Dissabtes 21,30h
Diumenges 18,30h
Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110-120. Mataró)
Preu:
Platea 11 euros
Amfiteatre 9 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...