01 de febrer 2013

L'obra de teatre de la festa dels Tonis de Manlleu fa el ple




L'èxit de públic obliga a prorrogar "La Golfa dels Tonis”, amb una tercera funció.

publicat per
http://www.naciodigital.cat
29 de gener de 2013
Foto: Adrià Costa

L’èxit de l’obra de teatre “La Golfa dels Tonis”, inaugurada en el marc de la festa dels Tonis de Manlleu, ha superat totes les previsions, com ho demostren els plens absoluts de les dues funcions ofertes els dies 18 i 25 de gener. Per això, i de comú acord entre el Gremi Tonis, Les Dames i Teatre Centre, s’ha decidit prorrogar i fer una tercera representació de l’espectacle, que tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer, a les 10 de la nit, a la sala Les Dames.

Les entrades es poden comprar a la Llibreria Jordà. Serà l'última oportunitat per gaudir d’ aquest espectacle que, de moment, ja han vist prop de 600 persones.

"La Golfa dels Tonis" és un muntatge dirigit per Josep Colomer, amb textos d’Emili Jané, que gira entorn de la festa dels Tonis de Manlleu. Té un marcat caràcter humorístic, en vers, amb abundants números musicals, i hi intervenen una vintena d’actors i actrius de l’entitat i de companyies de la comarca.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...