19 de febrer 2013

'Sé de un lugar', prorroga la seva estada a La Villarroel




L'obra de creació d'Ivan Morales va ser un petit fenomen a La Seca i després al Romea, i va guanyar el premi Butaca de petit format

publicat per
30 de gener de 2013
www.ara.cat
L.S. Barcelona

'Sé de un lugar' ha sigut un dels espectacles de petit format més exitosos dels últims anys. Després d'estrenar-se a la sala petita de La Seca el gener del 2012, va córrer el boca-orella i va fer que s'exhaurissin les entrades. El Teatre Romea li va donar una segona oportunitat a l'inici d'aquesta temporada i el va situar al vestíbul del teatre. La Villarroel va acollir l'obra d'Ivan Morales a partir del 5 de febrer, els dimarts i els dimecres. Estava previst que només romangués a la sala durant aquest mes, i la sala ha anunciat que l'ha prorrogada fins al 13 de març.

'Sé de un lugar' descriu els estralls de la separació d'una parella, interpretada per Anna Alarcón i Xavier Sàez. L'obra de Cia. Prisamata, escrita i dirigida per Ivan Morales, es qüestiona si és possible l'amor després de l'amor.

L'obra, que va rebre el premi Butaca al millor muntatge de petit format, es podrà veure cada dimarts (a les 20.30 h) i dimecres (a les 22 h, després d''Adreça desconeguda').

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...