19 de novembre 2015

'Històries d'un cadàver prodigiós' amb Susana Tornero avui al teatre de l'Aurora



La narradora Susana Tornero explica contes populars del Tibet. Una magnífica oportunitat per conèixer les històries que s'escolten al "sostre del món".

Un jove amb una estranya missió. Un cadàver molt i molt xerraire. Aquestes són les claus per endinsar-nos en les històries que s'escolten al "sostre del món", al Tibet. Les històries de Ro Gnodrup Dorje, el cadàver prodigiós, van arribar al Tibet de la mà dels mestres budistes procedents de l'Índia, i en circulen diferents versions arreu del Tibet, el Nepal i l'Índia mateix.

Susana Tornero ha narrat contes a una gran varietat de llocs com escoles i biblioteques, presons i museus. Ha participat a festivals com el Festival Àsia o el Festival de Literatura Kosmopolis, i ha presentat sessions de contes tradicionals en format bilingüe a l'estranger. Col·lecciona i narra contes i cançons de tradició oral de diferents parts del món, des d'Eivissa o l'Índia fins a l'arxipèlag de Vanuatu o el desert de Mauritània.

+ INFO
Durada: 60 minuts
Preu: 7 € / 5,50 €
Lloc: Sala Les Golfes
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...