diumenge, 22 de novembre de 2015

La Sala Beckett tanca amb "Snorkel" una trilogia de teatre jovepublicat per

Snorkel, una peça d'Albert Boronat posada en escena per la companyia La Virgueria, tanca aquest mes la trilogia d'obres d'autors i companyies joves amb la qual la Sala Beckett ha començat la temporada.

Després de Bluf, de La Calòrica, i de La col·lecció, de la companyia La Ruta 40, ara és el moment de La Virgueria, una companyia nascuda el 2009 que parteix del treball en equip per portar els espectadors de viatge per les seves pròpies emocions.
Allò que ens incomoda o que ens commou de la realitat és sempre al punt de mira d'aquest col·lectiu escènic, que ara ha triat un text d'Albert Boronat (dramaturg i cofundador de la companyia Projecte NISU) per comparèixer a l'escenari del carrer d'Alegre de Dalt.
Aleix Fauró dirigeix un muntatge (aquí teniu un vídeo de presentació) que, en paraules de la companyia, "potser parla de nosaltres, aquells dels quals no parlarà mai ningú", convidats a una festa a punt d'acabar-se que escuren ampolles i pessiguen les restes del pastís.
Aquests éssers estranys i aliens al que els envolta que se somriuen quan es reconeixen mútuament són els protagonistes de Snorkel, una peça interpretada per Javier Beltrán, Isak Férriz, Marina Fita i Isis Martín.
Signa la dramatúrgia un autor nascut a Coma-ruga el 1977 que fins al moment ha realitzat obres com Vamos a por Guti (que va guanyar el Festival Escena Simulacro de Madrid i es va estrenar al Versus Teatre el 2012), Bostezo 2.0 (vista al Teatre Lliure, 2013), Shell (Premi Adrià Gual l'any 2013 i estrenada durant el Grec 2015 Festival de Barcelona) i Teenage Dream (Nou Tantarantana, 2015).

Snorkel
Dies: del 12 de novembre al 6 de desembre
Espai: Sala Beckett
Preu: a partir de 12,50 €

http://www.salabeckett.cat

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: