29 de novembre 2015

El Centre Moral d’Arenys de Munt ja assaja des d’aquesta setmana els seus tradicionals Pastorets Musicals



publicat per
http://www.radioarenys.cat

Com sempre, la música serà en directe i aquesta vegada hi ha novetats relacionades amb l’orquestra. També hi ha hagut algun canvi en el paper d’alguns actors.

El director, Pau Massip, ha explicat que cada any intenten aportar alguna novetat perquè no sigui el mateix. Per aquest motiu, aquesta vegada han fusionat l’orquestra que va tocar l’any passat amb músics de la Banda Biruji, grup musical d’Arenys de Munt. Massip ha destacat que d’aquesta manera s’interpretaran temes més moderns.

Pel que fa als actors, Pau Massip ha afirmat que hi ha un bon planter i que no en falten de cap edat. I és que en els Pastorets Musicals d’Arenys de Munt s’hi poden trobar des dels més petits fins a gent que porta 40 anys representant aquesta obra tradicional nadalenca. Enguany es comptarà amb una seixantena de persones implicades en la representació.

L’escenografia i els vestuaris seran els mateixos de l’any passat, donat que es van estrenar. Els Pastorets Musicals d’Arenys de Munt es podran veure al Centre Moral el dia de Nadal i el 27 de desembre. 


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...