20 de novembre 2015

Marc Martínez converteix Clara Segura en una activista del dia a dia



publicat per

"Conillet" ens endinsa a la vida d'una mare actual, al Teatre Lliure de Montjuïc l'11 de novembre al 6 de desembre
Marc Martínez sentia un impuls irresistible per dirigir a Clara Segura des que va actuar per primera vegada al seu costat. Encara que no és amant de llegir obres de teatre (la seva especialitat és més aviat fer-les realitat), l'actor i director de teatre català va tenir clar que tots els camins el portaven a la portentosa actriu de Sant Just Desvern quan va llegir l'intens monòleg El conejito del tambor de Duracell, de Marta Galán Sala.
La prosa, poètica i àcida, tendra i acaparadora, de Galán Sala es torna acció i veu en la figura de Clara Segura, en una obra captivadora. Conillet ens mostra a una mare que treballa nou hores seguides, estima, sent ràbia, sent por i està tremendament cansada de tot.
Amb adaptació i direcció de Marc Martínez i una Clara Segura tan poderosa com sempre sobre l'escenari, Conillet ens endinsa en les vicissituds d'una dona al límit, en un monòleg que no deixa ningú indiferent.

Conillet
Dies: 11 de novembre al 6 de desembre
Espai: Teatre Lliure Montjuïc
Preu: 15-29 €

http://www.teatrelliure.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...