dimarts, 10 de novembre de 2015

Arriba la tercera part de la "Trilogia sobre la identitat catalana" de Jordi Casanovas al Teatre Lliure - Montjuïcpublicat per

Fins a finals de novembre, "Vilafranca" ens ofereix una travessia pels nostres trets més comuns, ara centrats en la família

Jordi Casanovas és l'autor i director d'aquesta tercera part de la seva "Trilogia sobre la identitat catalana", després de "Una història catalana" i "Pàtria". D'aquesta manera, arribem a "Vilafranca", del 5 al 29 de novembre al Teatre Lliure - Montjuïc.
L'obra ens porta al 30 d'agost de 1999, el dia de Sant Fèlix. Cristina ha convidat a tota la seva família a dinar amb motiu de la Festa Major de Vilafranca. Els avis, les parelles i els fills, tots es donen cita com sempre en aquest dia tan especial per a ells.
No obstant això, la malaltia del patriarca pot fer que la cita sigui una mica amarga amb la presa de decisions que els ve a sobre. Secrets i pensaments que mai s'han manifestat sortiran a la llum al llarg del primer i el segon plat. Sens dubte, avui pot començar i acabar tot el que coneixen. Això sí, a Vilafranca.
Enemistats entre germans, despits i rancors per les quatre parets d'aquesta família que viu una història única però alhora comuna. Tot queda a casa, tots saben el que hi ha. Com sempre, la família és el pilar de la societat que ens mostra la nostra identitat, tant personal com familiar i col·lectiva.

+ info
Vilafranca
Dies: del 5 al 29 de novembre
Espai: Teatre Lliure-Montjuïc
Entrada general: 29€

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: