26 de desembre 2015

A LA SECA - ESPAI BROSSA

PROMO ESPECIAL NADAL
TRILOGIA MOZART
del 16 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016
 
Dramatúrgia i direcció: Gemma Beltran
Arranjaments musicals: Paco Viciana
Coaching de veus: David Costa i Armand Grèbol
Intèrprets: Robert González, Queralt Albinyana, Anna Herebia, Albert Mora i David Marcé en alternança amb Jordi Llordella
www.deifurbi.com


 Deixeu que l'originalitat desbordant dels Dei Furbi us sorprengui i acabareu rendits al seu món únic de llenguatge escènic poètic i visual sempre salpebrat amb bones dosis d'humor
 
PROMO ESPECIAL NADAL 
Us oferim entrades a 12€ els dies divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de desembre. ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ NADAL, posar el següent codi: trilogia, i fer click a Finalitzar Compra. 
Horaris: de dimecres a dissabte 21.00 h. - diumenge 19.00 h. Els dies 24 i 31 no hi ha funció.
Preu: 20€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 
1h 10min
Espectacle de teatre musical  

 

HAN DIT...

"Una síntesi arriscada però resolta amb desbordant imaginació i un gran sentit líric, lúdic i visual."
"Beltran va a l'essència del contingut de les peces i amb una hàbil relectura dramatúrgica aconsegueix entrellaçar-les per construir un espectacle que acaba captivant l'espectador."
César López, El Periódico

"Desbordante de imaginación, la Trilogia MozArt de Dei Furbi, con dirección de Gemma Beltran, seduce a grandes y pequeños  sin más recursos que las voces, el talento y un miriñaque multifuncional que los actores transforman para múltiples usos."
Imma Fernández, recomana.cat
 
"En definitiva, Trilogia Mozart és un autèntic divertimento que es pot assaborir des de moltíssims vessants i que, en qualsevol cas, sempre acabarà fent gaudir qualsevol espectador."
Jordi Vilaró. Núvol

"Una hora de juguesca desbordant que deixa amb el somriure de satisfacció tots els espectadors"
Andreu Sotorra. El Clip

SINOPSI
La companyia Dei Furbi, guanyadora del Premi Max 2014 a la millor obra musical per La flauta màgica, torna a La Seca Espai Brossa. Es tracta d’una interpretació molt lliure de la trilogia més famosa en la història del gènere operístic:Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte.
La companyia Dei Furbi sota la direcció de Gemma Beltran, continua la recerca de llenguatge escènic poètic, líric i visual, sempre salpebrat amb bones dosis d’humor, amb una combinació de teatre i música a partir de la síntesi de les tres òperes que van crear conjuntament Mozart i Da Ponte.
Aquesta coneguda trilogia va ser produïda poc abans de la revolució francesa amb un mateix propòsit: fer una crítica a la particular deshumanització que provoca l’ús i abús dels privilegis de l’aristocràcia. Al voltant de la narració d’aquesta atrevida proposta, giren uns personatges que s'agiten entre els extrems de la tragèdia i la comèdia. Des d'una mirada lúdica i darrera una aparença bufa, travessen la trilogia representant l'atzarosa fragilitat de la condició humana.
VENDA D'ENTRADES

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...