29 de desembre 2015

Els Pastorets de Catalunya exposen el cel i l'infern al Metro de Barcelona

28/12/2015 

Els Pastorets de Catalunya exposen el cel i l'infern al Metro de Barcelona

Fotografia de l'exposició de Jordi Forés


Fotografia de l'exposició de Joan Antoni Closes


Fotografia de l'exposició de Maria Pujal



etiqueta Coordinadora de Pastorets de CatalunyaNadal 2015,Pastorets





La mostra fotogràfica es podrà veure fins al 15 de gener a l’intercanviador del metro Diagonal i recull imatges guanyadores en gran format dels diferents concursos que ha convocat la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, així com altres instantànies significatives

Els Pastorets de Catalunya ja han començat la seva temporada de representacions arreu del país i també han arribat al Metro de Barcelona on s’hi estaran fins al 15 de gener en format d’exposició amb un recull d’imatges de gran format de més d’un metre quadrat cada una. La mostra fotogràfica es pot veure a l’intercanviador del metro Diagonal (Línia 3 verda i Línia 4 blava) i porta per títolPastorets de Catalunya. Entre el cel i l’infern.

L’exposició recull més d’una quinzena d’imatges guanyadores i participants dels foto concursos organitzats per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya els anys 2013 i 2014. Aquesta entitat agrupa 58 grups d’arreu de Catalunya que posen en escena més de 240 representacions arreu del país. L’exposició aporta una visió nova i sorprenent dels Pastorets a través dels seus personatges, mirades i secrets cuits entre bambolines i sota els escenaris. Són fotos de Jordi Forés, Maria Pujal, Gael Piguillem, Antoni Monrós, Paula Giberga, Joan Mallofré, Manel Ocón, Juan Carlos Verde, Anna Maria Ferrarons, Jaume Pujal, Clara Forés, Lluís Zamora, Lluís Vilaró, Clara de Ramon, Pau Requesens, Ferran Daia i Joan Antoni Closas. El comissariat de la mostra ha estat responsabilitat de Josep Maria de Ramon, membre de la junta de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

Representació territorial
 
Al ser una exposició coral, hi ha una absoluta representacions territorial que mostra el gran arrelament que tenen els Pastorets arreu de Catalunya. Les fotografies han estat fetes a Granollers, Manresa, Palafrugell, Mataró, Montblanc, Arenys de Munt, Puigcerdà, l’Hospitalet de Llobregat, la Palma de Cervelló, Sant Feliu de Llobregat o Calaf, per citar-ne alguns exemples.

publicat per
http://www.tornaveu.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...