21 de desembre 2015

"El rei Lear" torna al Teatre Lliure de Montjuïc amb l'aplaudiment de la crítica


"El rei Lear" torna al Teatre Lliure de Montjuïc amb l'aplaudiment de la crítica

La clàssica obra de Shakespeare torna a comptar amb Núria Espert al paper protagonista
Dm, 15/12/2015 - 08:00
Lluís Pasqual dirigeix ​​aquesta peça després de l'èxit que va rebre en la passada temporada, amb una pròrroga inclosa. No obstant això, com no va ser suficient, ara tornen del 17 de desembre al 31 de gener amb Núria Espert al paper protagonista, interpretant al rei Lear.
Quatre premis Butaca 2015 (millor muntatge teatral, millor actriu per a Núria Espert, millor actor de repartiment per a Ramon Madaula i millor caracterització per a l'Eva Fernández) avalen la gran acollida que va tenir l'obra en la passada temporada. Per això, "El rei Lear" torna a l'escenari del Teatre Lliure de Montjuïcamb moltes ganes de sorprendre de nou al públic.
Aquesta peça de Shakespeare es diu que és la versió no religiosa de la suma del llibre de les Lamentacions de Jeremies i el llibre de Jacob, ambdós de la Bíblia. Quan presenciem les desaventuras del vell rei, sempre ens emocionem i ens entendreix la misèria i la grandesa que habiten al mateix temps sobre l'escenari i sobre nosaltres mateixos.
D'aquesta manera, l'amor actua com a motor de les nostres vides, on sense ell seríem estèrils. El Teatre Lliure de Montjuïc torna a acollir el repte de representar aquesta obra que ha rebut grans elogis, tant de la crítica com del públic.

El rei Lear
Dies: del 17 de desembre al 31 de gener
Espai: Teatre Lliure de Montjuïc
Entrades: 15-29 €
Més informació, clicant aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...