31 de desembre 2015

Els Showboys estrenen Els Pastorets

publicat per
http://www.palamoscomunicacio.cat
28/12/2015 Cultura


Una anterior edició dels Pastorets dels Showboys. (Foto: Francesc Serrat).
Una anterior edició dels Pastorets dels Showboys. (Foto: Francesc Serrat).
L’Associació Cultural Showboys estrena avui una nova entrega de la seva particular versió d’Els Pastorets. Se'n faran tres representacions a La Gorga, avui, demà i demà passat. És la tretzena edició d’aquesta particular visió del clàssic de Folch i Torres, que els Showboys vinculen sempre a temes d’actualitat. Aquest any, ‘Els Showboys tornem als orígens’.
La versió dels Pastorets que fan els Showboys es caracteritza sempre per un marcat sentit de l'humor. La popular colla de Carnaval ha convertit en tot un repte reinterpretar aquesta peça clàssica amb una estètica moderna, crítica, divertida i molt lligada als temps que corren. Alexan Weltz és el director de l'obra.



El preu de les entrades per anar a veure Els Pastorets dels Showboys és de sis euros i es poden comprar a les oficines de La Gorga. La funció comença a dos quarts de nou. El mateix horari de les que es faran demà dimarts i demà passat dimecres.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...