30 de desembre 2015

Els Pastorets de Camprodon, recuperats deu anys després



publicat per

actors, Camprodon, Nadal, obra, Pastorets, representació, teatre
Tot està apunt. Només queden petits detalls i afinar la posada en escena. El dia de Nadal, el dia gros, a les set de la tarda al Casal Camprodoní, el públic podrà observar el resultat dels molts mesos de feina per tornar a representar els Pastorets a Camprodon, després de deu anys sense fer-se al municipi. Aquest no ha estat el motiu principal de la recuperació. Aquesta obra tradicional de les festes de Nadal ja s'havia representat a Camprodon durant quatre anys però, al cinquè, es va perdre.


El director és el mateix que a la primera edició, Amadeu Rosell. Bona part dels actors, també. De fet, van demanar a tots els qui havien representat anteriorment els Pastorets, si hi voldrien tornar a participar. Excepte en Lluquet i en Llucifer, hi ha molta gent que repeteix. El text de Folch i Torras tornarà a servir de fil conductor per l'obra d'enguany a Camprodon. Des de l'organització esperen que la resposta el dia de l'obra sigui bona. Ja hi ha neguit al poble i molts curiosos ja els han preguntat coses sobre aquests Pastorets. De mentre, els assajos continuen fins que tots els actors puguin reestrenar l'obra al Casal Camprodoní. El dia de Nadal, a les set de la tarda hi tornarà a haver barretines i forques al teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...