28 de desembre 2015

"Shaking Shakespeare" o la música dels clàssics, segons Moisès Maicas



publicat per
23-12-2015

Els directors Moisès Maicas i Sheila Garcia  posen música a alguns dels passatges més destacats escrits pel gran William Shakespeare i confegeixen així un muntatge teatral que beu dels clàssics però té un cert aire de cabaret. Podeu veure Shaking Shakespeare a El Maldà fins al 10 de gener.

No és la primera vegada que Maicas aborda des d'una perspectiva poc habitual les obres de Shakespeare. De fet, ja al Grec de 2014 vam poder veure Shakespeare on the Beat, on convertia El somni d'una nit d'estiu en una proposta de hip-hop que va fascinar els espectadors més joves.
Ara, es carrega d'ironia i bon humor per tal de reviure alguns dels paisatges més coneguts de les obres del dramaturg anglès mentre busca la complicitat d'un públic al que proposa un acostament singular a l'obra shakespeariana.
I és que la música era un element inseparable de les obres teatrals en temps de Shakespeare, encara que sovint no sonés com en el muntatge que podeu veure aquests dies a El Maldà. Allà escoltareu des de madrigals renaixentistes a peces més pròpies d'un musical americà, amb les obres de l'autor de Hamlet com a fil conductor.
Us les serviran cantants i ballarines, un cor, un tenor, un mestre de cerimònies... Trieu l'ordre en què voleu escoltar les peces musicals que formen aquest espectacle, perquè, aquí, vosaltres teniu molt a dir.  Emoció, sorpreses i bona música en un Shakespeare convertit en un joc escènic ple d'emoció... i de bon teatre.

Shaking Shakespeare
Dia: fins al 10 de gener
Espai: El Maldà

Preu: 14-20 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...