19 de desembre 2015

'Els Pastorets' tornaran a omplir el Círcol a partir d'aquest cap de setmana

'Els Pastorets' tornaran a omplir el Círcol a partir d'aquest cap de setmana

Javier Torres - 17/12/2015
Foto: Círcol
Arriba l’època de màxima activitat del grup de teatre del Círcol. El punt àlgid de la temporada, sens dubte, és la interpretació de Els Pastorets de Folch i Torres, tota una tradició a Badalona i que els propis actors del Círcol esperen. “És l’únic moment de l’any en que participa tota la dramàtica i fins i tot alguns nens i nenes. És una festa”, ens explicava fa uns dies el president del Círcol, Toni Forteza. No només són especials per als seus membres, també per a la ciutat i fins i tot fora del municipi. Els Pastorets del Círcol s’han interpretat cada Nadal des dels inicis de l’entitat, pràcticament, amb comptades excepcions.
 
Sense renunciar al classicisme de la pròpia obra, el grup li afegeix sempre un matís d’actualitat social i política que la diferencia. “La sala sempre s’omple per Pastorets”. Enguany, l’obra es portarà a escena un dia més: 20 i 27 de desembre i 2, 3 i 9 de gener.  Al marge, l’agrupació interpretarà la tradicional obra de Nadal, que intentarà fer riure tothom.
http://www.diaridebadalona.com/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...