diumenge, 27 de desembre de 2015

La millor comèdia d'Oscar Wilde al Teatre Akadèmiapublicat per
Dll, 14/12/2015 - 12:59
Autor: Barcelona Cultura
Arts Escèniques
Ciutat i cultura
"La importància de ser Frank" és una brillant revisió del clàssic llibret del dramaturg irlandès, que es pot veure del 14 de desembre al 16 de Gener

Sí, sí: no t'equivoques. El títol de l'obra original parlava d'un Ernest, The importance of being Earnest, una obra de 1895 que tractava sobre els costums i la serietat de la societat a l'Anglaterra victoriana. En el títol de Wilde es troba el doble sentit entre dos termes homòfons:"Ernest, el nom del personatge principal de l'obra, i la paraula "earnest", que significa seriós.
La importància de ser Frank és l'última revisió de la millor comèdia del dramaturg de Dublín, una producció del Teatre Akadèmia dirigida per Emilià Carilla, que compta amb les interpretacions d'Enka Alonso, Cristina Cervià i Marc García Coté, entre d'altres.
Aquest relat, que segueix captivant a espectadors de totes les generacions, narra les peripècies de dos joves aristòcrates amb el mateix pseudònim, Ernest, a l'Anglaterra de 1890. Aquesta coincidència els portarà al conflicte quan s'enamorin de dues dones que fan servir el mateix nom .
Aquest retrat irònic de l'alta societat de l'època, carregat d'acidesa i malentesos, desemboca en una xarxa d'embolics amorosos i revelacions sorprenents.

La importància de ser Frank
Dies: 14 desembre 2015 a 16 gener 2016
Espai: Teatre Akadèmia
Preu: 18 - 22 €
Més informació clicant aquí


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: