27 de desembre 2015

Circ de Nadal | Encerrona de Pepe Viyuela



publicat per

Inauguració del Circ de Nadal. Pepe Viyuela presenta aquest espectacle que reflexiona sobre la quotidianitat des de la perspectiva del pallasso.

Encerrona és una reflexió d’un pallasso sobre la quotidianitat. Fracassar en les petites coses del dia a dia no es concep com a una tragèdia sinó com a una festa. La frustració no és, per al clown, sinònim d’enfonsar-se sinó una excusa per reivindicar l’error com a part inherent de l’ésser l’humà. Una humanitat, limitada, vulnerable, però també senzilla i amable. El personatge viu l'experiència d'haver-se quedat atrapat a l’escenari. Quan hi accedeix està desconcertat: no sap on s’ha ficat. L’espectacle és el resultat d’hores i hores de treball, minuciós i constant. Al llarg de diversos anys directora i actor han anat construint pas a pas el personatge i les seves peripècies.

Pepe Viyuela és actor, pallasso, poeta i humorista. Llicenciat en Filosofia i Belles Arts, se’l coneix, sobretot pel seu paper de Chema a la sèrie de televisió Aída. Ha participat en diverses pel·lícules com Tierra, de Julio Medem, o la más recent Mortadelo y Filemón. Misión: Salvar la Tierra dirigida per Miguel Bardem.


Companyia: El Vodevil

Direcció: Elena Gonzalez
Intèrpret: Pepe Viyuela
Durada: 90 minuts
Per a tots els públics
Cicle organitzat per Quim Aragó, un emprenedor d’arts circenses mataroní que fa tres anys que ens acosta la màgia del circ durant les festes de Nadal.
Organitzen: Camaleònica Produccions i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Diumenge 27 de desembre
18 h
Teatre Monumental
10 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...