19 de desembre 2015

DEIXA’NS UNA CADIRA (confortable)



Ja fa anys que des de l’Ametlla de Merola treballem per portar i consolidar l’activitat cultural al nostre territori. Malauradament la finalització de les obres d’adequació del nostre Teatre Esplai encara no tenen data de finalització i això fa que elements com la climatització, la sonorització i els lavabos es mantinguin en precari. Per acabar-ho d’adobar, el pati de butaques es troba completament buit i ens cal recórrer al suport de l’Ajuntament de Puig-Reig, que ens cedeix 400 cadires de plàstic, per tal de poder realitzar-hi activitats.
Des del nostre punt de vista entenem que aquesta situació no pot perllongar-se en el temps. Les queixes que rebem dels usuaris i la davallada de públic per aquests motius, posen en perill tant la programació cultural ordinària que desenvolupem com peces que formen part del patrimoni del nostre país com Els Pastorets de l’Ametlla de Merola representats des de 1878 i distingits amb la
Creu de Sant Jordi el 2007 per la Generalitat de Catalunya.
Per tal de amorosir al menys una de les mancances més significatives, engeguem per a la temporada de Pastorets 2015-2016 la campanya:

DEIXA’NS UNA CADIRA
(confortable)

Amb aquesta campanya pretenem acomodar als nostres espectadors amb seients més adients, cedits per les entitats de l’àmbit cultural i associatiu del nostre país i de totes aquelles persones que vulguin acollir-s’hi de forma particular. La campanya vol millorar l’acollida i comoditat dels espectadors i a l’hora posar en valor la importància que per nosaltres té la necessitat de conservar el teixit associatiu i cultural com a principal patrimoni del nostre territori.
Així doncs, us demanem la vostra adhesió a aquesta campanya ja sigui cedint-nos una cadira, una butaca o qualsevol element, com ara un coixí, que millori la comoditat de l’espectador durant totes les representacions dels Pastorets de l’Ametlla de Merola, i d’aquesta manera, també, compartir plegats el compromís amb la cultura i les tradicions de Catalunya.

QUI
La campanya va dirigida a totes aquelles associacions o entitats que vulguin participar-hi, principalment en l’àmbit de la cultura. Està oberta també a entitats i associacions fora d’aquest àmbit i, en general, a tota persona que de forma particular vulguin adderir-s’hi.

COM
Per tal de participar-hi cal que ens deixis fins a un màxim de 5 cadires. Les cadires han de ser còmodes i de qualsevol tipus (cadires, butaques, sofàs etc.) . Poden anar acompanyades d’un coixí, que també pot ser cedit de forma individual.
Tot el material cedit serà degudament identificat de manera que es faci visible l’entitat o persona que en fa la cessió durant les representacions, si aquesta no es manifesta explicitament en contra.
l’Associació Cultural Esplai podrà fer ús del mateial cedit per a la difusió pública de la campanya per qualsevol mitjà, així com la difusió del nom de les entitats o persones adherides, si no manifesten el contrari.
Cal trametre les cadires a:
LOCAL BIBLIOTECA
Pl. del teatre s/n
08672, l’AMETLLA DE MEROLA (BCN)
L’horari d’atenció serà els matins de 10:00 a 13:00 h.

Si teniu dubtes, problemes o dificultats amb la tramesa us podeu posar en contacte amb l’organitzció al
686 278 836

QUAN
Podeu fer les vostres aportacions des d’avui mateix i fins al dia 24 de desembre. La campanya
es durà a terme fins a la darrera representació de Els Pastorets de l’Ametlla de
Merola, el 24 de gener delt 2016.


Atentament

Associació Cultural Esplai  l’Ametlla de Merola

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...