24 de desembre 2015

Els Pastorets de Torelló estrenen direcció



publicat per
Nou 69 Teatre oferirà quatre funcions, a més de la del dia dels Sants Innocents          
Prop d'un centenar de persones participen a la representació dels Pastorets a Torelló.

Amb l'arribada de les festes, tornen els Pastorets. I al Teatre Cirvianum de Torelló, Nou 69 Teatre prepara la seva versió d'aquest espectacle nadalenc, amb «La gran aventura d'en Lluquet i en Rovelló».
Xevi Lozano i Judit Quintana han assumit el repte de dirigir enguany els Pastorets de Torelló. Al capdavant d'un elenc renovat, els dos directors preparen els peculiars Pastorets torellonencs, juntament amb un nombrós equip que s'apropa al centenar de persones. Entre els canvis, destacar que Ernest Famada farà de Lluquet, Pau Vila de Rovelló, Guillem Rico de Satanàs i Judit Quintana de Llucifer.
«La gran aventura d'en Lluquet i en Rovelló», els Pastorets de Torelló, és una producció de Nou 69 Teatre i el Teatre Cirvianum, que s'estrenarà el 25 de desembre a les 9 del vespre, i se'n faran tres funcions més, el 26 i 27 de desembre i el 3 de gener, a les 6 de la tarda.

Tampoc no faltarà a la seva cita anual la funció única, més estripada, de «La gran aventura d'en Lluquet i en Rovelló XXL», prevista pel dia dels Sants Innocents, dilluns 28 de desembre, a les 9 del vespre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...