31 de desembre 2015

Activitats al Teatre de l'Aurora de Igualada

Teatre de l'Aurora
Butlletí 297dilluns, 28.12.15  facebook  twitter  youtube
-
 
FAMILIAR
La companyia del príncep
Totilau presente 'El llop ferotge' dins el Cicle Km.0
2/3 GENER
Dissabte i diumenge a les 19 h
Cicle
Km.0, espectacles familiars fets aquí
EL LLOP FEROTGE
LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU
El llop ferotge ha estat caçat. Després d'haver-se menjat la caputxeta, l'àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d'enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d'aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?El llop ferotge és el darrer espectacle de La companyia del príncep Totilau que, a partir del personatge del llop, explica tres contes populars. Un muntatge magnífic que utilitza actors, màscares i titelles per embadalir a petits i grans.
 
Més informació i venda d'entrades
-
 
ACTIVITAT PARAL·LELA
La companyia del
príncep Totilau proposa un taller d'objectes
2/3 GENER
Dissabte i diumenge en acabar l'espectacle
Cicle
Km.0, espectacles familiars fets aquí
APRÈN A DONAR VIDA A UN OBJECTE!
LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU
Porta de casa algun objecte que et sembli que podria esdevenir un titella: una paella, un raspall de dents, unes pinces, una pilota... T'ensenyarem a donar-li vida tot buscant-li una mirada, una manera de respirar, de caminar, de comunicar-se... En acabar, ajuntarem tots els titelles que haurem creat perquè es relacionin. Segur que riurem!Important: Per assistir a aquesta activitat, és imprescindible haver comprat l'entrada per a l'espectacle El llop ferotge de La companyia del príncep Totilau. Es recomana portar algun objecte de casa perquè els nens puguin participar a l'activitat. Per participar al taller serà imprescindible presentar l'entrada a l'espectacle.
 
Més informació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...