16 de desembre 2015

3 espectacles , 3 espais al Teatre de l'Auora


MICROTEATRE
El Festival Píndoles
presenta 3 espectacles de microteatre
18/19/20 DESEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
FESTIVAL PÍNDOLES
 
El Festival Píndoles, un festival de microteatre que s'ha celebrat a Barcelona amb molt d'èxit el passat mes de juny, arriba per primera vegada a Igualada. El festival proposa espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), que es representen en espais reduïts i amb una durada curta (uns 15 minuts per espectacle).Des del Teatre de l'Aurora us proposem aquesta experiència sorprenent: pagant una única entrada, veure tres espectacles de 15 minuts cadascun, en tres espais diferentsdins les mateixes instal·lacions del teatre (l'escenari del teatre, la sala Les Golfes i el local de la coral La Llàntia). Per això hem seleccionat tres obres ben variades: un thriller, una comèdia musical i un text dramàtic que no us deixaran indiferents.
 
Més informació i venda d'entrades
-
Notícies I Aquestes festes, regala('t) teatre de primera fila
Regala('t) teatre de primera
fila
Des del Teatre de l'Aurora et proposem un regal original per aquestes festes:  el Tiquet Regal de 2 entrades que es pot bescanviar quan es vulgui per a qualsevol dels espectacles de la programació del teatre durant tot l'any 2016. Tindràs 2 entrades per només 24 euros per veure bon teatre sense moure's d'Igualada.
El Tiquet Regal es pot adquirir exclusivament a través del web www.teatreaurora.cat. Més informació escrivint a info@teatreaurora.cat o trucant al 93 805 00 75.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions awww.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

+ info
http://www.teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...