21 de desembre 2015

Programació ambiciosa de La Sala d'Argentona pel 2016



publicat per
9 de desembre de 2015

L'escenari d'aquest espai veurà artistes com Josep Maria Flotats, Mercè Arànega o Clara Segura

Presentada la nova programació de La Sala d’Argentona. Un calendari ambiciós que portarà als escenaris d’Argentona artistes com Josep Maria Flotats, Clara Segura o Mercè Arànega. La temporada s’estrenarà el proper 13 de febrer amb el ‘Ser-ho o no’ de Josep Maria Flotats, que anirà seguida, dues setmanes més tard, de l’adaptació de l’obra de Tennessee Williams ‘Un tramvia anomenat desig’ per part de Les Antonietes estrenat al Temporada Alta. Al març serà el torn del músic local Gabriel Amargant que presentarà el seu nou treball. La programació té també un espai reservat per a la biografia de Neus Català, portada a terme per Mercè Arànega i per a una reflexió sobre l’Alzheimer, a càrrec d’Andreu i Dorine a través del teatre gestual. A l’abril serà ‘Conillet’ el plat flat, un monòleg de Clara Segura.


Pel que fa a les novetats, l’orquestra de percussió ibèrica Coetus destaca per la selecció d’instruments i la proposta musical que porten a l’escenari. LA temporada finalitzarà el mes de maig amb la ballarina francesa Claire Ducreux que agrupa antiques representacions a ‘Refugieé Poetique’.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...