diumenge, 27 de desembre de 2015

La Gran Aventura d'en Lluquet i en Rovelló aterra al Cirvianum amb un canvi generacionalpublicat per
Cultura - Torelló - 23/12/2015

El Teatre Cirvianum de Torelló tornarà a acollir els tradicionals pastorets amb una nova edició de La Gran Aventura d'en Lluquet i en Rovelló. La producció de Nou 69 Teatre i del Teatre Cirvianum tornarà a aterrar amb quatre funcions sota la direcció de Xevi Lozano i Judit Quintana. Amb prop d'un centenar de participants, el grup ja va donar a conèixer alguns dels papers principals. Ernest Famada farà de Lluquet, Pau Vila de Rovelló, Guillem Rico de Satanàs i Judit Quintana de Llucifer. Xevi Lozano, un dels directors, destaca "el canvi generacional" a la companyia i destaca la importància del teatre com a "escola de nous actors". Lozano afegeix que "s'han creat escenografies noves" que es canviaran durant la representació, amb l'objectiu de "sorprendre l'espectador".

La versió d'en Folch i Torres s'estrenarà el divendres dia 25 de desembre a les 9 del vespre. Es faran tres funcions més el dia 26 i 27 de desembre i el 3 de gener, a les 6 de la tarda. Com cada any tampoc hi faltarà la sessió XXL el dia 28 de desembre a les 9 del vespre. Lozano explica que la sessió especial farà "una paròdia estripada" de la versió tradicional dels pastorets.


Les entrades es poden adquirir anticipadament a través del portal web del mateix teatre www.teatrecirvianum.cat. Els preus són de 10 euros si es compra anticipadament o a taquilla des d'una hora abans. Pels menors de 14 anys, l'entrada costa 7,50 euros.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: