dijous, 31 de desembre de 2015

El Tantarantana es prepara per a l'any nou

Preparats per començar un nou any?
Al Tantarantana estem no només preprarats... si no il·lusionats de poder veure en escena tot el que tenim preparat per a aquest 2016. Començant per la programació del mes de gener que no pot arribar més carregada de bones notícies! Vols donar un cop d'ull a tota laprogramació del mes?
Vols començar el 2016 amb Bon Peu?
Per començar l'any amb bon peu i com a regal de reis, la setmana que ve tenim la primera estrena de 2016! Es tracta de Ròmul, el Gran, d'Els McGregor Teatre. Atenció perquè pinta molt potent
Si fos a les vostres mans canviar el decurs d’un estat sanguinari i destructiu, que posa els interessos polítics i geoestratègics  per davant de les necessitats de les persones... Com actuaríeu? L’emperador Ròmul governa Roma des de fa vint anys, però d’una manera insòlita. Ell aposta per la pau, i no mourà ni un dit per salvar un imperi que s’enfonsa davant l’arribada dels germànics. Parlem de la fi d’un món tal i com se’l coneixia, i no s’allunya gaire del nostre. Potser cal deixar que caigui tot per canviar, per començar de nou. Per ser millors.

MÉS INFO TRÀILER

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: