27 de maig 2016

'Avui Ovidi' viatja a la Fira Litterarum de Móra d'Ebre



L'espectacle tornarà a Mataró per Les Santes

L'espectacle Avui Ovidi, una creació d'El Públic i Òmnium Maresme que es va estrenar el novembre passat a l'espai cultural de Can Xammar en el marc dels actes d'homenatge a l'artista d'Alcoi, viatja aquest cap de setmana a la fira Litterarum que la Institució de les Lletres Catalanes impulsa a Móra d'Ebre, junt amb l'Ajuntament d'aquesta població.
En concret, l'espectacle es podrà veure a 3/4 de 12 de la nit a la Carpa de la Fira ubicada al centre de la població de la Ribera d'Ebre, amb entrada gratuïta. El Litterarum està considerat el festival literari de referència del país i és també el principal festival artístic de les Terres de l'Ebre durant l'estiu.

També per Santes
D'altra banda, Avui Ovidi tornarà a casa en el marc de la Festa Major de Les Santes, el dia 23 de juliol, en doble sessió, amb una primera a les 10 de la nit a la Plaça del Palau, a la Ciutat Jardí del barri de Rocafonda.

Publicat per
26 de maig de 2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...