06 de maig 2016

Prop de 8.000 espectadors han vist la Passió d'Esparreguera

publicat per

http://elfar.cat


Significa un augment del 30% respecte als anys anteriors
[Img #11569]

La temporada 2016 ha estat molt bona per La Passió d’Esparreguera. Prop de 8.000 espectadors han vist la representació de la Passió, durant les 10 representacions d’aquest any. Això significa un augment del 30% respecte als anys anteriors, superant així, les expectatives que s’havien fet a l’inici de la temporada.

Segons fonts de La Passió d'Esparreguera, aquest augment ha estat degut gràcies a l’aliança amb Mans Unides (una part del preu de l'entrada s’ha destinat als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions d'aquest organisme als països més empobrits), i, també de les noves promocions que s’han realitzat des de la pròpia entitat.

El passat diumenge va finalitzar la temporada 2016 i també es va acabar el projecte de dos anys a la direcció de Jaume Rovira. Durant aquests dos anys hi ha hagut molts canvis tant en l’àmbit del repartiment, com de la inclusió i supressió de quadres, com també en el dibuix i idiosincràsies d’alguns personatges.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...