25 de maig 2016

L’art del circ per a una societat sense exclusions





La diversitat de tècniques i formes i d'expressió, el treball en equip i la potenciació de l'autoestima personal són algunes de les qualitats que fan del circ una eina ideal per al treball de mediació artística. Identificar els projectes de circ social que hi ha a Catalunya, conèixer els col·lectius als quals s'adrecen i la metodologia que apliquen i introduir l'avaluació posterior són algunes de les reflexions que es volen treballar a la 3a Jornada de Mediació Artística, organitzada pel Consell Nacional de la Cultura (CoNCA), l’Associació de Professionals del Circ i la Universitat de Barcelona –imparteix el màster de mediació artística-, que tindrà lloc el proper 25 de maig de 9.30h a 19h al Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Amb el lema El circ per la inclusió social, acollirà ponències, taules rodones i la presentació d’experiències en marxa, com ara Pallassos Sense Fronteres, l’Ateneu Popular 9Barris o Valldaura Circ.  Es tracta d’una jornada de reflexió sobre el potencial d’intervenció en la transformació social, la inclusió i el desenvolupament comunitari de la cultura en general i del circ en concret. A la taula rodona sobre l’impacte dels projectes de mediació artística hi participaran Eva Garcia, experta en arts escèniques inclusives, Antonio Alcàntara, de l’Ateneu Popular 9Barris, Ramon Castell Ros, del Consell Nacional de la Cultura (CoNCA) i de les Arts i Ramon Vilà de Valldaura Circ.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a la jornada, fent clic aquí.

PUBLICAT PER
19 DE MAIG DE 2016
ENLLAÇ

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...