04 de maig 2016

Espectacle de la companyia Engruna Teatre a la bilioteca Antoni Comas

Hora del conte especial dins els actes del Maig Intercultural
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 144 lecturesData 29|04|2016 9:05Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Dimecres 4, a les 18h a la biblioteca Antoni Comas (c/ Prat de la Riba, 110)

Amb un bon sac de terra, un grapat de pedres i un polsim d’arena, la companyia Engruna Teatre portarà a la biblioteca Antoni Comas les fantàstiques històries de “Contes de terra i arena”. De la mà d’una dona sàvia i viatgera que col·lecciona tot tipus de terres i arenes i que revela els seus secrets, l’espectador farà un viatge des dels arrossars més llunyans de l’Orient fins als antics deserts de l’Àfrica.

Engruna Teatre són les actrius Ruth Garcia i Mireia Fernández, que l’any 2006 es van unir per crear aquesta companyia de teatre familiar amb l’objectiu de seduir i emocionar grans i petits, construint un món personal i visual, basat en el conte tradicional o de nova creació.

Aquest espectacle tindrà lloc dimecres 4 a la tarda en una sessió especial de l’hora del conte de la biblioteca Antoni Comas, amb motiu dels actes del Maig Intercultural.

PUBLICAT PER
www.capgros.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...